2018 GPS fashion keamanan slim pinter wallet travel kulit asli kanggo wong - China Guangzhou Jiejing kulit

2018 GPS keamanan fashion slim pinter wallet travel kulit asli kanggo wong

Short Description:


  • Bahan:: Kulit
  • Logo: Selaras
  • OEM: Ya
  • Sarat Pembayaran: Awis, T / T, L / C.
  • Sumber Kabisan: 50000pcs / Wulan
  • info dhasar

    Packaging & Delivery

    Tags Product

    100% kulit sapi

    Full gandum Kulit

    4 slot kertu kredit

    1 kanthong duwit receh karo tombol sworo seru

    Opening lan divider Tengah kanggo kuitansi lan awis


    Paket:  tas Opp karo kothak karton Standard Utawa packaging OEM yen perlu.

    Mimpin:  3-5 apa dina kanggo conto-making; 15-18 apa dina kanggo produksi massa.

    Delivery:   Ocean shipping or Air transport by DHL, TNT, FEDEX, UPS and so on.

  • WhatsApp Online Chat !