2018 GPS fashion keamanan slim pinter wallet travel kulit asli kanggo wong - China Guangzhou Jiejing kulit

2018 GPS security fashion slim smart genuine leather travel wallet for men

Short Description:

100% slot kertu kulit lembu Full gandum Kulit 4 kredit kanthong 1 duwit receh karo Opening tombol sworo seru lan divider Tengah kanggo kuitansi lan awis


  • Bahan:: Kulit
  • Logo: Selaras
  • OEM: Ya
  • Sarat Pembayaran: Awis, T / T, L / C.
  • Sumber Kabisan: 50000pcs / Wulan
  • Product Detail

    Tags Product

    100% kulit sapi

    Full gandum Kulit

    4 slot kertu kredit

    1 kanthong duwit receh karo tombol sworo seru

    Opening lan divider Tengah kanggo kuitansi lan awis


  • Previous:
  • Next:

  • Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita