Micro serat Card Holder, Card Slim Dompet, Card Dompet Kulit Card Dompet - China Guangzhou Jiejing kulit

Micro serat Card Holder, Card Slim Dompet, Card Dompet Kulit Card Dompet

Short Description:


  • Bahan:: Kulit
  • Logo: Selaras
  • OEM: Ya
  • Sarat Pembayaran: Awis, T / T, L / C.
  • Sumber Kabisan: 50000pcs / Wulan
  • info dhasar

    Packaging & Delivery

    Tags Product

    Top gandum Kulit

    ID Window karo Slot Ndhuwur

    3 Slot ing sisih liyane kanggo kertu perlu

    Open slot kiwa kanggo mung cukup awis kanggo njaluk sampeyan menyang alangan lan kanggo terus kuitansi mbuktekaken iku.








    Paket:  Opp Bag Kanthi Standard Carton Box Utawa OEM Packaging Yen Needed.

    Lead Time:  3-5 Dina Pakaryan Kanggo Samples-Making; 15-18 Dina Pakaryan Kanggo Massa Produksi.

    Delivery:   Ocean Shipping Or Air Transport By DHL, TNT, FEDEX, UPS And So On.

  • WhatsApp Online Chat !