Micro serat Card Holder, Card Slim Dompet, Card Dompet Kulit Card Dompet - China Guangzhou Jiejing kulit

Micro fiber Card Holder, Slim Card Wallet, Card Wallet, Leather Card Wallet

Short Description:

Top gandum Kulit ID Window karo Slot Ndhuwur 3 Slot ing sisih liyane kanggo kertu perlu slot kiwa Open for mung cukup awis kanggo njaluk sampeyan menyang alangan lan kanggo terus kuitansi mbuktekaken iku.


  • Bahan:: Kulit
  • Logo: Selaras
  • OEM: Ya
  • Sarat Pembayaran: Awis, T / T, L / C.
  • Sumber Kabisan: 50000pcs / Wulan
  • Product Detail

    Tags Product

    Top gandum Kulit

    ID Window karo Slot Ndhuwur

    3 Slot ing sisih liyane kanggo kertu perlu

    Open slot kiwa kanggo mung cukup awis kanggo njaluk sampeyan menyang alangan lan kanggo terus kuitansi mbuktekaken iku.








  • Previous:
  • Next:

  • Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita