• 003
  • 003
  • 0061
  • 多功能组合包大图2
  • foto kompani

Zgjedhja e një mënyrë të thjeshtë të jetesës.

Jiejing lëkure fabrikë të specializuar në projektimin dhe prodhimin e produktet e lëkurës, të tilla si handbags, briefcases, shpine, çanta e udhëtimit, kthetrat, Kuleta.
Për pyetje në lidhje me produktet tona apo çmimores, ju lutem të lënë email-it tuaj për ne dhe ne do të jemi në kontakt brenda 24 orëve.
003
002
006
004
005
WhatsApp Online Chat !