2018 GPS fashion kaamanan langsing pinter dompét perjalanan kulit asli pikeun lalaki - Cina Guangzhou Jiejing kulit

2018 GPS security fashion slim smart genuine leather travel wallet for men

Pondok Description:


  • Bahan:: Kulit
  • Logo: ngaropéa
  • OEM: Sumuhun
  • Sarat pembayaran: Cash, T / T, L / C.
  • Suplai Kamampuhan: 50000pcs / Bulan
  • Product Detail

    Tags produk

    100% kulit cowhide

    Pinuh sisikian Kulit

    4 slot kartu kiridit

    1 saku koin jeung tombol snap

    Muka sareng divider Tengah keur kuitansi jeung kas


  • Previous:
  • Next:

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami