2018 GPS fashion kaamanan langsing pinter dompét perjalanan kulit asli pikeun lalaki - Cina Guangzhou Jiejing kulit

2018 GPS kaamanan fashion langsing pinter dompét perjalanan kulit asli pikeun lalaki

Pondok Description:


  • Bahan:: Kulit
  • Logo: ngaropéa
  • OEM: Sumuhun
  • Sarat pembayaran: Cash, T / T, L / C.
  • Suplai Kamampuhan: 50000pcs / Bulan
  • info dasar

    Bungkusan & Taliwang

    Tags produk

    100% kulit cowhide

    Pinuh sisikian Kulit

    4 slot kartu kiridit

    1 saku koin jeung tombol snap

    Muka sareng divider Tengah keur kuitansi jeung kas


    Pakét:  kantong Opp kalayan kotak karton Standar Atawa bungkusan OEM lamun diperlukeun.

    Waktos kalungguhan:  3-5 poé gawe sampel-pembuatan; 15-18 poé gawé pikeun ngahasilkeun massa.

    Pangiriman:   Ocean shipping or Air transport by DHL, TNT, FEDEX, UPS and so on.

  • WhatsApp Online Chat!