About Us

JieJing nyaeta Barang Kulit jeung merk Tuffco ku cinta keur Kahirupan sarta kumawula ka chossing cara basajan hirup. adventuring, pioneering, sarta gawé teuas. Hiji cara pikeun nyambung baé sapopoé kalawan gairah maranéhna keur ker ngaliwatan produk kualitas sarta gaya klasik. Urang Tujuan nyadiakeun lalaki jeung awewe teh produk kulit nu nambihan kualitas jeung pangalaman sapopoé Anjeun. Hayu urang gawé bareng dina produk kulit mun Rasakeun kahirupan béda.

pangalaman

Kalayan leuwih ti 10 taun pangalaman dina OEM & ODM.

pamayaran

Urutan-pamayaran ku Cash, Western Union, PayPal, T / T, L / C.

lokasi

Kami pabrik lokasina di Guangzhou China, mangrupa kota utama exporting.

Keur naon urang ngalakukeun: Urang ngadamel tas, Trolley tas, Rasul tas, Briefcases, Clutches, dompet, Kulit belts, Card dompet ogé Asesoris Kulit.

waktos kalungguhan: Biasana 3-5 Ari ngagawekeun Pikeun Sampel-Nyieun; 15-18 Ari ngagawekeun Pikeun Massa Produksi.

Pangiriman: Samudra pengiriman barang Atawa Air Transport Ku DHL, TNT, FEDEX, UPS kalawan harga pisan kalapa pikeun panto ka panto jasa.

Respon: mail anjeun bakal direspon ampir dina sajam, NO leuwih panjang batan 24 jam.

Harga: ngan pabrik profésional bisa méré produk ongkos-éféktif alus.

jasa FBA: Dupi mantuan kapal ka gudang Amazon kalawan tugas gratis.

Service customer Jam: Sadia via ngobrol jeung ku télépon Senén - Minggu, kapan nya ok.