Zipper Pouch Wallet,Small Card Holder,Slim Thin Wallet Purse Coin Pouch - China Guangzhou Jiejing leather

Zipper Pouch Wallet,Small Card Holder,Slim Thin Wallet Purse Coin Pouch

Pondok Description:


  • Bahan:: Kulit
  • Logo: ngaropéa
  • OEM: Sumuhun
  • Sarat pembayaran: Cash, T / T, L / C.
  • Suplai Kamampuhan: 50000pcs / Bulan
  • info dasar

    Bungkusan & Taliwang

    Tags produk

    Sapi Kulit seleting Pocket
    kantong Interior pikeun Card / Cash
    With A Ring konci ...






    Pakét:  Opp Kantong Jeung Standar karton Box Atawa OEM bungkusan Lamun diperlukeun.

    Kalungguhan Time:  3-5 Ari ngagawekeun Pikeun Sampel-Nyieun; 15-18 Ari ngagawekeun Pikeun Massa Produksi.

    Pangiriman:   Ocean Shipping Or Air Transport By DHL, TNT, FEDEX, UPS And So On. 

  • WhatsApp Online Chat!