Mikro serat Card Holder, Card Slim Wallet, Card Wallet, Kulit Card Wallet - Cina Guangzhou Jiejing kulit

Mikro serat Card Holder, Card Slim Wallet, Card Wallet, Kulit Card Wallet

Pondok Description:


  • Bahan:: Kulit
  • Logo: ngaropéa
  • OEM: Sumuhun
  • Sarat pembayaran: Cash, T / T, L / C.
  • Suplai Kamampuhan: 50000pcs / Bulan
  • info dasar

    Bungkusan & Taliwang

    Tags produk

    Top sisikian Kulit

    ID Jandela jeung slot Di luhur

    3 liang dina sisi séjén pikeun kartu perlu

    Buka slot kénca pikeun ngan cukup tunai pikeun meunangkeun Anjeun kana kasulitan tur nyekel kuitansi ngabuktikeun eta.








    Pakét:  Opp Kantong Jeung Standar karton Box Atawa OEM bungkusan Lamun diperlukeun.

    Kalungguhan Time:  3-5 Ari ngagawekeun Pikeun Sampel-Nyieun; 15-18 Ari ngagawekeun Pikeun Massa Produksi.

    Pangiriman:   Ocean Shipping Or Air Transport By DHL, TNT, FEDEX, UPS And So On.

  • WhatsApp Online Chat!