Mikro serat Card Holder, Card Slim Wallet, Card Wallet, Kulit Card Wallet - Cina Guangzhou Jiejing kulit

Micro fiber Card Holder, Slim Card Wallet, Card Wallet, Leather Card Wallet

Pondok Description:


  • Bahan:: Kulit
  • Logo: ngaropéa
  • OEM: Sumuhun
  • Sarat pembayaran: Cash, T / T, L / C.
  • Suplai Kamampuhan: 50000pcs / Bulan
  • Product Detail

    Tags produk

    Top sisikian Kulit

    ID Jandela jeung slot Di luhur

    3 liang dina sisi séjén pikeun kartu perlu

    Buka slot kénca pikeun ngan cukup tunai pikeun meunangkeun Anjeun kana kasulitan tur nyekel kuitansi ngabuktikeun eta.








  • Previous:
  • Next:

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami